2021-10-13 07:40:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Mostanában túlságosan gyakran ragadnak el az indulataid

Napi horoszkóp október 13-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint habár szereted a munkádat, az utóbbi időben már nem elégít ki, amit ott végzel. Nem biztos azonban, hogy a kreativitásodat valami munka szabadítja fel. Ha kötetlenül, kedvvel és szabad örömmel teszel valamit, olyan boldogságban lehet részed, mint csak ritkán.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Úgy érezheted, az életed tele van buktatókkal, nehézségekkel. Pedig széppé is tehetnéd. Ehhez azonban meg kellene látnod benne a rád váró szépségeket. Mert sokszor csak elmész mellettük, pedig ott vannak körülötted.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Mostanában túlságosan gyakran ragadnak el az indulataid. Ráadásul pont azzal szemben, akit a legjobban szeretsz, s akire a leginkább kell támaszkodnod. Ne vágd magad alatt a fát, legyél mértékletes, és belátó a szeretetben!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Szakmai előmeneteled lehet ma a tét. Sor kerülhet egy döntésre, amin sokban múlik a sorsod, további fejlődésed. Bármi lesz is azonban a döntés eredménye, ne keseredj el. Minden út fejleszt: a nehezebb jobban.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A magányos Oroszlánoknak most érdemes többet mozogniuk, új társaságokba eljárniuk, mert egy váratlan szerelem hirtelen felbukkanása sorsfordulót hozhat életükbe. De vésd az eszedbe, hogy mint minden változást, ezt is először belülről, önmagadban kell megélned.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma nagyon aktív és kreatív vagy, és ezt az időszakot érdemes valamilyen komoly alkotásra fordítani. Ha nem a munkádban találod meg a szenvedélyt, akkor a hobbidra használd fel ezt az energiát.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Úgy tűnik, a társaddal való kapcsolatodban immár semmire sem mész a szokásos halogató-beleegyező, mérlegelő taktikáddal. Vannak dolgok, amikben a sarkadra kell állnia végre, ha nem akarsz teljesen megsemmisülni a küzdelemben.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Konfliktushelyzetbe keveredhetsz, még ha nem is te idézted elő. Legyél most engedékeny, és dolgozz azon, hogy elsimuljon a viszály. A kiélezés értelmetlen; ha ezt te már beláttad, győzd meg erről a másik felet is.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A régi életcélok most üresnek tűnhetnek, új kihívásokra vágysz immár. Ez a megújulás érintheti a szerelmi életedet is, de ez nem jelent feltétlenül új kapcsolatot. Az azonban bizonyos, hogy akár régi, akár új szerelemben éled meg ezt az időszakot, az nagyon pezsgő és változatos lesz.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ellentétes érzések uralják a szívedet: valamit szeretnél jóvátenni, ugyanakkor a világért sem ismernéd be, hogy hibáztál. Ha mások előtt nem is kell ezt megtenned, magadban azért helyre rakhatod a dolgokat. A fő, hogy önmagadnak ne hazudj.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Akármilyen mesések is az otthonodat, családodat illető illúzióid, mégsem erőltetheted rá azokat életed párjára. És persze fordítva is igaz ez. A sors fintora, hogy épp a túlzott jóakarat fordíthat szembe titeket egymással.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Barátkozós kedvedben vagy, és minden okod meg is van rá. Leginkább most ugyanis bennük bízhatsz. A családod is melletted van, de sajnos inkább csak lélekben. Van, amiben egyedül egy elválaszthatatlan jó barátra számíthatsz most.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: